9 Mart 2014 Pazar

Windows Phone Tavsiye Mesajlaşma Uygulaması Nasıl Kullanılır



Messaging_Apps_Windows_Phone


Tam boy için tıklayın








Windows Phone için mesajlaşma uygulamaları her ne kadar bazılarının sorunlu olduğu düşünülse de gün geçtikçe hızlı bir şekilde artmakta.Özellikle yaygın kullanılan mesajlaşma uygulamalarının platformda yer alması ve BBM gibi eksik uygulamaların da yayınlanacağının belirtilmiş olması çeşitliliği arttırıyor.

İsterseniz kısa başlıklar altında aktif olarak kullanılan mesajlaşma uygulamalarını tanıtalım.

Whatsapp


WhatsApp_0

Uzun zamandır, kullanıcıların beklediği çoğu özelliği içereceği tahmin edilen güncelleştirmeyi bekleyen Whatsappuygulaması şüphesiz Windows Phone platformu dışında da en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri.

Facebook tarafından süpriz şekilde rekor fiyata satın alınan Whatsapp‘ın Windows Phone uygulaması eksikliklerine rağmen vazgeçilmez uygulamaların başında geliyor.

Özellikle bazı kullanıcıların bildirimler ile ilgili olarak sıkıntı çektiğini dile getirmesi ile birlikte çoğu kullanıcının da bu sıkıntıyı yaşamadığını belirtmesi biraz kafa karıştırıcı görünüyor.

Ayrıca, uygulama ile ilgili olarak yaşanan sorunlardan başlıcaları; MP3 gönderme ve arka plan değiştirme özelliğinin gelecek güncelleme ile düzeltileceği biliniyor.

QR_WhatsApp_0Skype


Skype

Microsoft‘un oldukça fazla kullanılan mesajlaşma servisi Skype; Windows Phone cihazlarda bulunmayan şebeke üzerinden görüntülü arama özelliği boşluğunu iyi bir şekilde dolduruyor.

Direkt olarak ücretlendirme dahilinde normal numaraları da arayabileceğiniz Skype uygulaması ile Skype kullanıcılarını ücretsiz arayabilirsiniz.

Ayrıca uygulamanın Android için yayınlanan versiyonundan daha stabil çalıştığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

QR_SkypeLine


Line_1

Japon merkezli mesajlaşma uygulama Line’ın dünya genelinde 370 milyonu aşkın kullanıcısı bulunuyor.Oldukça kullanışlı görünen uygulama yine fazlaca güncelleştirme almaya devam ediyor.

Skype uygulamasına benzer şekilde sesli ve video aramalara imkan tanıyan Line uygulaması Windows 8 üzerinden de rahatlıkla kullanılabilir şekilde diyebiliriz.

Line_Tag_0Facebook Messenger


Facebook_Messenger_0

Mobile World Congress 2014 öncesi Microsoft tarafından süpriz şekilde duyurulan Facebook Messenger uygulaması yine süpriz şekilde diğer Facebook uygulamalarının aksine Microsoft yerine Facebook tarafından yayınlandı.

Oldukça kullanışlı, pratik ve hızlı bildirim veren Facebook Messenger’in en kötü yanı ise; daha doğrusu en gülünç eksiği “Çıkış Yap” seçeneğinin olmaması.

Android ve iOS için yayınlanan Facebook Messenger‘den farkı ise baloncuğun bulunmaması.Tabi ki Windows Phone metro arayüzü ile uyumsuz olması da bu olayda etkili olmuş olabilir kanısındayız.

qr_facebook_messenger_0

 

http://windowsphonehaber.com/

 




Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum

Yorum Gönder

 
 
Copyright © 2014