9 Mart 2014 Pazar

Nokia'dan Apple'ı Kızdıracak Lumia 925 Reklamı

nokia,lumia,915, lumia ailesi, dokunmatik en iyisi

Nokia yeni Lumia 925 reklamı ile adeta Apple'ın başarısını gene Apple'a karşı kullanmış oldu. En azından yeni yayınladıkları Lumia 925 reklamında görünen bu.

 

Apple yılın ilk aylarında çıkardığı iPhone 5 için yapılan reklamda ''iPhone 5 ile diğer telefonlardan çok daha fazla fotoğraf çekiliyor'' cümlesiyle birlikte iPhone 5 cihazının kemarasının çok iyi olduğuna değinmişti. Nokia yeni reklam videosunda bunu kullanarak Apple'a gönderme yaptı diyebiliriz.

Nokia'nın yeni reklamında ''Biz çekilen fotoğraf sayısına değil kaliteye önem veriyoruz'' cümlesini kullanarak, video içerisinde Lumia 925 ve iPhone 5 cihazları ile çekilen fotoğrafları karşılaştırdı. Fotoğraflara baktığınızda Lumia 925'in kamerasının bariz şekilde üstün olduğunu görebilirsiniz.

Lumia satışları bu senenin ilk çeyreğinde adeta kanatlanarak 5.6 milyon satış rakamıyla rekor kırdı. İkinci çeyrekte ise 7.4 milyona ulaşmasına rağmen iPhone 5'in satışlarıyla karşılaştırmak mümkün değil. Apple son yaptığı açıklama ile birlikte iPhone satışının geride bıraktığımız çeyrekte 31.2 milyon olduğunu belirtti.

Nokia, Apple ile uğraşan tek şirket değil. Nokia'nın iş ortağı Microsoft'ta geçtiğimiz aylarda Windows 8 tabletsatışlarını arttırmak amacıyla iPad ile alay edilen bir reklam serisi yayınlamıştı. Apple ile hem Microsoft hem de Nokia'nın uğraşmasına rağmen satış rakamlarına baktığımızdai Apple'ı hedef alan reklam videolarının çokta etkili olamadıklarını görebilirsiniz.

 

REKLAMI İZLEMEK İÇİN: http://www.tamindir.com/nokiadan-applei-kizdiracak-lumia-925-reklami_h-4620/

Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum

Yorum Gönder

 
 
Copyright © 2014