9 Mart 2014 Pazar

İnternette Ücretsiz Depolama Kapmanyalarından Yararlanın

İnternette ücretsiz depolama kapmanyalarından yararlanın isterseniz belirli ücretlerle daha fazla depolama alanına sahip olabilirsiniz... Ücretsiz depolama alanlarınız:

GOOGLE TAM 15 GB:

Sizin için önemli olan fotoğrafları, videoları, dokümanları ve diğer dosyaları Google Drive'a yükleyin. 15 GB'a kadar depolama alanıyla başlangıç yapın. Üstelik ücretsiz.

 

YANDEX TAM 10GB:

Fotoğraflarınız güvende


Bilgisayarınıza bulaşan virüs ya da dökülen kahve yüzünden aile fotoğraflarınızı veya tatilde çektiğiniz fotoğrafları kaybetmeniz üzücü olur.

Değerli fotoğraflarınızı Yandex.Disk'te saklayın, ne olursa olsun anılarınız güvende kalsın.

ONE DRİVE TAM 7GB:

SKY DRİVE YENİ ADIYLA ONEDRİVE :


ONEyandex_diskDrive'a fotoğraf depolama




Bilgisayarınızda Microsoft hesabıyla oturum açtığınızda, SkyDrive'da ücretsiz depolama alanınız olur. Videolarınızın SkyDrive'a kaydedilmesi çeşitli nedenlerle iyi bir yöntemdir. Videolarınızı bilgisayarınız yerine oraya koyduğunuzda, oyunlar ve diğer uygulamalar için daha fazla yeriniz olur. Videoları otomatik olarak SkyDrive'a yükleme seçeneğiniz vardır ve bu seçenek bilgisayarınızı, kameranızı veya telefonunuzu kaybetseniz bile videolarınızı korumanıza yardımcı olur. Üstelik, bilgisayarınızın başında olmasanız bile videolarınıza ulaşmak için bir çok seçeneğiniz olacaktır. Burada videolarınızı SkyDrive'a yükleme ve orada görüntülemenin birkaç yolu açıklanmaktadır. SkyDrive hakkında dah fazla bilgi bulabilmek için, bkz. SkyDrive'ı kullanmaya başlama.



Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum

Yorum Gönder

 
 
Copyright © 2014