7 Mart 2014 Cuma

Foursquare Windows Uygulaması + Apk + İos Harita Uygulaması Navigasyon

[caption id="attachment_295" align="alignleft" width="300"]foursquare foursquare uygulaması[/caption]

Foursquare sen ve arkadaşlarının bulunduğunuz yeri en iyi değerlendirmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. Dışarıdayken Foursquare'i ziyaret ettiğin yerleri paylaşmak ve kaydetmek için kullan. Ve, daha sonra yapacakların için ilham ararken, sana sen, arkadaşların ve senin zevklerine sahip kişilerin gittikleri yere göre kişiselleştirilmiş tavsiyelerde bulunacağız.


İster bir dünya seyahatine hazırlan, ister arkadaşlarınla dışarıda bir gece planla, ister yerel lokantada en iyi yemeği seçmeye çalış, Foursquare mükemmel bir dosttur.

Sayılarla Foursquare (son güncelleme Ocak, 2014)

  • Topluluk: Dünya çapında 45 milyondan fazla insan

  • 5 milyarın üstünde checkin, ve her gün milyonlarca fazlası

  • İşletmeler: 1,6 milyondan fazla kişi Satıcı Platformunu kullanıyor (daha fazla bilgi içinfoursquare.com/business)

  • Çalışanlar: 170'in üzerinde New York'taki ana merkezde, San Francisco'daki bir ofiste ve Londra'da sevimli bir merkezde.




Foursquare ne zaman kuruldu?


Foursquare kurucularından Dennis Crowley ve Naveen Selvadurai 2007 yılında New York'ta aynı ofis alanı (farklı şirketlerde) çalışırken bir araya geldi. New York East Village'da Dennis'in mutfak masasında çalışarak, 2008 sonbaharında Foursquare'in ilk sürümünü oluşturmaya başladılar ve 2009 yılının Mart ayında Austin, Texas South by Southwest Interactive'de piyasaya sürdüler.

Dennis'in Foursquare'in kısa geçmişi adlı listesini takip ederek daha fazlasını öğren!



Foursquare'in yatırımcıları kim?


Biz Union Square Ventures, O'Reilly AlphaTech Ventures, Andreessen Horowitz, Spark Capital, DFJ Growth, SMALLCAP World Fund ve birkaç melek yatırımcının sermayeleriyle finanse edildik.



İşletmem, markam veya temsilciliğim Foursquare ile nasıl çalışır?


İster küçük ölçekli bir işletmen olsun, ister ulusal bir zincir veya marka ol, foursquare müşterilerin ve hayranlarınla iletişim kurman için araçlar sağlar. Lütfen Foursquare ile çalışmaya başlamak içinfoursquare.com/business'ı ziyaret et.



Bir sosyal hizmet için iyi bir fikrim var. Bunu Foursquare'e entegre etmenin bir yolu var mı?


Evet! Tıpkı Twitter gibi Foursquare'in de geliştiricilerin fikirlerini Foursquare platformu üzerinde geliştirmelerine izin veren bir API'si vardır. Geliştiriciler bu API'yi yeni check-in işlevleri, hoş oyunlar ve ilginç veri görselleştirmeleri geliştirmek için kullandılar. Belgeleri burada okuyabilirsin.



Foursquare işe alıyor mu?


Evet! New York ve San Francisco'daki ofislerimiz için her zaman parmak ısırtan yetenekleri işe almaya dikkat ediyoruz. Açık pozisyonların listesi için kontrol et:foursquare.com/jobs.



Öyleyse ‘check-in’ mi yoksa ‘check in’ mi?


Her ikisi de! Bir fiil olarak kullandığın zaman 'check in', (Örneğin, "Sen burada check in yapacak mısın? Ücretsiz bir masaj Kampanyası var.") 'Check-in' isim halidir. (Örneğin, "Bu bugüne kadar yaptığım en iyi check-in, ücretsiz bir masaj kazandığıma inanamıyorum!") Asla checkin kullanma. Kullandığın zaman, için için ağlıyoruz.



Teknolojiyle çok ilgiliyim. Foursquare neyin üzerine kurulu?


Çılgınca büyüdüğümüz için, bütün yazılım yığınını mümkün olduğu kadar esnek ve ölçeklenebilir şekilde tasarladık. Bu da birkaç bin kullanıcıdan onlarca milyonun üzerinde kullanıcıya çıkmamızı ve aynı zamanda kolayca daha fazla mükemmel mühendis ekleyerek hemen katkıda bulunmalarına imkan tanıdı.

Foursquare halen CentOS Linux 'un bir basit sürümünü çalıştıran sunuculardan yüzlercesini kullanarak,Amazon EC2 hizmeti içinde barındırılıyor. Biz istekleri yöneltmek ve statik içerik hizmeti için nginx ve birçok makine arasında internet ve API isteklerini dengeli yüklemek için HAProxy kullanıyoruz.

Şimdi eğlenceli kısma geliyoruz. Yığının üstüne çıktığımızda, canlı site verisiMongoDB'de(ama küçük ve kapsamlı bir hesap kümesini önbellekte saklamak içinMemcachekullanırız) saklanır. Çevrimdışı veri analizi için, düzenli olarak canlı verilerimizin anlık görüntüsünü alır ve bir Hadoopkümesine aktarırız. Bazı özel MapReduce işlerimiz var, ama sıradan hesaplar için çoğunluklaHive'ınbasit sorgulama sözdizimini ve özel olarak kurulmuş bir iş zamanlayıcıyı kullanırız. Mekan, tavsiye, kullanıcı ve etkinlik aramayı gerçekleştirmek içinSolrveElasticsearchkullanırız. Arama coğrafi indekslememiz, arama indeksimiz içinde hücre kimliklerini depolamak için Google'ın s2 kütüphanesinikullanır. Coğrafi kod adreslerini koordinatlara geri çevirmek için PostGISve harikageonames.org veri kümesini kullanırız,bu da mekanları haritaya yerleştirme ve konuma dayalı aramalara elverişli hale getirmemize imkan sağlar.Kestrelkullanıcı istekleri bandı dışında gerçekleştirmek istediğimiz zaman uyumsuz görevler için kullandığımız kuyruktur. Kullanıcıların oluşturduğu fotoğraflarAmazon S3'te depolanır ve içerikAkamai üzerinden gönderilir. Daha derine inerseniz biraz daha karmaşık şeyler de var ama işin özü bu.

İnternet sitesi, API ve küme işlemleri için hemen hemen tüm kodlarScala'da yazılmıştır. Web ve API Lift web framework üzerine kurulmuştur. Aynı zamanda oluşturma, dağıtım ve operasyon görevlerini otomatikleştirmek için çokça Phyton ve Bash betiklerini kullanırız. Son olarak, internet sitesinin dinamik içeriği jQueryile karışık javascript'te,nesne modelleri Backbone.js ve şablonlar iseSoy ile yazılmıştır.

Mapbox'ıngüzel haritalarını kullanırız. Bu haritalar harika © OpenStreetMap(ve) katkıda bulunanCC-BY-SAtarafından sağlanan veriler kullanılarak oluşturulmuştur. Etkileşimli haritalar açık kaynaklıLeafletkütüphanesi kullanılarak üretilmiştir.


Sürekli sınırları zorluyor ve yeni şeyler deniyoruz. Bize katılmak ister misin? Olağanüstü işler yapmak isteyen dünya standardında mühendisler arıyoruz.

Kullandığımız teknoloji hakkında daha fazla bilgiyimühendislik blogumuzdanve github'dan öğrenebilirsin.




Daha fazla bilgi mi lazım? Lütfenpress@foursquare.com'a e-posta gönder veya bizimle 568 Broadway, 10th Floor, New York, NY 10012. adresinden temas kur. Çok küçük bir ekibiz ve her gün çok fazla talep alıyoruz, hemen sana dönemediğimiz için şimdiden özür dileriz. Gününde iş yetiştirmek zorundaysan, lütfen mesajının konu bölümüne "URGENT" yaz ve işi tamamlayacağın tarih ve saati de ekle, en kısa sürede sana döneceğiz.

Bir etkinliğe, Foursquare'den bir konuşmacı davet etmek istiyorsan, lütfen bu formu doldur.

 

Home Page: [button_round color="blue" url="https://tr.foursquare.com/"] Home Page [/button_round]

===============================


Foursquare Windows Uygulaması  Apk Android Play Store Ücretsiz İndir 


===============================


Foursquare Windows Uygulaması + Windows Phone Full İndir


===============================


Foursquare Windows 8 Uygulaması Mağazandan Full İndir


===============================


 



Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum

Yorum Gönder

 
 
Copyright © 2014