6 Mart 2014 Perşembe

DÜNYA CEO'LARI BURADA

 

http://youtu.be/cu-WjxOWRIQ

 

http://youtu.be/zExljJ9NYG4

XPS 12 2'si 1 arada Ultrabook™ ve Tablet



Screenshot_1



Windows 8 yüklü – sorunsuz, çok yönlü bir bilgisayar deneyimi için tasarlandı.






xps 12 9q33

Yenilikçi tasarım
Yüksek performanslı bir Ultrabook™ olan XPS 12; zarif, çevrilebilen ekran tasarımına sahiptir. İster tablet modunda en sevdiğiniz bloglara göz atıyor olun, ister dizüstü bilgisayar modunda e-posta yanıtlıyor ve sunum hazırlıyor olun XPS 12, hayatınıza göre tasarlanmıştır. Benzersiz, çevrilebilen ekran tasarımı, birinci sınıf malzemeleri ve işçiliği şık bir şekilde bir araya getirir. Menteşe 20.000 kez çevrilerek test edilmiştir. Bu; 5,5 yıl boyunca haftanın 7 günü, günde 10 kez çevirmeye denk gelir.




xps 12 9q33
Şık ve sağlam
Hassas bir şekilde kesilmiş alüminyum ve karbon fiberden üretilen XPS 12, birinci sınıf malzemelerle gücü maksimum düzeye çıkarır ve ağırlığı minimum düzeye indirir. Kenardan kenara Corning® Gorilla® Glass NBT™ ekran çizilme, düşme ve darbe kaynaklı hasara dayanıklıdır. Karbon fiber iskelet, alüminyum kadar sağlamdır ancak daha hafif ve şık bir yapı sunar.

Gününüz artık daha parlak
XPS 12'de, standart HD ekranlardan 2 kata kadar daha fazla piksel sağlayan 12,5" Tam HD (1080 p) bir ekran bulunur; böylece ayrıntıları, çizgileri ve köşeleri daha iyi görürsünüz. 170 derecelik izleme açısı, ekranınızın hemen hemen oturduğunuz her yerden net ve parlak görüneceği anlamına gelir. Ayrıca 400 nit ekran, fotoğraf ve video görüntülemenin yanı sıra okuma için de görüntülemede sıra dışı netlik ve parlaklık sunarak ekranınızı dış mekan ayarlarında görmenizi kolaylaştırır. XPS 12, görüntüleri görülmesi gerektiği şekilde görmenizi sağlar.





xps 12 9q33
Windows 8 için optimize edilmiştir
XPS 12; bilgisayar işlevselliğinden ödün vermeden, gelişmiş dokunmatik deneyimiyle iş ve oyun için en yeni uygulamaları sunmak üzere yeni Windows 8 ile çalışır. Windows 8 ile dosyalarınızı, İnternet bağlantısı bulunan herhangi bir aygıttan erişim için bulut ile otomatik olarak senkronize edilecekleri SkyDrive'da saklayabilirsiniz.





xps 12 9q33
Her zaman güncel
Beklemenize gerek yok. Intel® Smart Connect Technology; e-postalarınızı, kişilerinizi, sosyal ağlarınızı ve en sevdiğiniz uygulamaları, XPS 12 bilgisayarınız uyku modunda olsa bile, otomatik olarak günceller1.

Eşleştirmek için dokunun, paylaşmak için dokunun
Tamamen kablosuz olarak fotoğraf paylaşın, uygulamalar bağlayın veya bir web sitesini paylaşın.2 NFC (yakın alan iletişimi) ile yapılandırılmış XPS 12 bunu mümkün kılar. NFC özellikli diğer aygıtlarla (kulaklıklar ve hoparlörler gibi) eşleştirmek için dokunun ve bağlayın, fotoğraf ve daha fazlasını paylaşmak için Windows 8 NFC özellikli başka bir aygıta dokunun.

Tutkunuzu birkaç saniyede ateşleyin
Günlük yaşamınızın getirdiği işlerle hemen başlayın. Tamamen flash tabanlı katı hal sürücü ve Intel® Rapid Start Technology özelliğiyle 7 saniye kadar kısa bir sürede açılır ve 2 saniyeden kısa bir sürede uyku modundan çıkar. 4. Nesil Intel® Core™ işlemciler ve yeni Intel HD4400 grafik kartı ile birden fazla uygulamayı çalıştırmanız kolaylaşır; film, video, oyun ve diğer medya içeriği deneyiminiz sorunsuz bir hale gelir. Yeni XPS 12, %63'e kadar daha hızlıdır ve bir önceki nesil modelinden %68 daha fazla grafik performansı sağlar.






Etkileyici pil performansı
XPS 12, size zaman kazandırmak ve daha uzun süre kullanım sağlamak için tasarlanmıştır ve 8 saat 43 dakikaya varan pil ömrü sunar.3 Bir önceki nesil XPS 12 ile karşılaştırıldığında 2 saat (2 saat, 30 dakika) daha fazla pil ömrü ile gününüz devam etsin.4






XPS 13 deneyiminizi tamamlayın.

XPS 12 yalnızca bir başlangıç. Satın alma işleminizi tamamlarken bu harika ek bileşenlere bir göz atın.

XPS 12

Aksesuarlar
İster iş, ister seyahat veya oyun için aksesuar isteyin ihtiyacınız olan her şeyi Dell.com adresinde bulacaksınız.






xps 12 9q33

NFC özellikli Jabra Revo Kablosuz Kulaklıklar: Hiçbir şeyi kaçırmayacağınız kablosuz özgürlüğü için eşleştirmek üzere dokunun. Turntable Dokunmatik Denetimi, müzik oynatmanıza ve çağrıları yönetmenize olanak tanır.



xps 12 9q33

Dell Kablosuz Fare: Windows 8 ile geliştirilmiş işlevsellikle kablosuz özgürlük sunmak için tasarlanmış Dell kablosuz fare, hassas lazer izleme olanağı sağlar.



xps 12 9q33

XPS 12 Deri Kılıf: XPS 12 bilgisayarınız; tek başına veya başka bir çanta içinde kullanım için şık, özel olarak üretilmiş deri kılıf ile hareket halindeyken kolayca korunabilir.









Servisler

XPS bilgisayarınız, 1 yıllık Bir Sonraki Gün Evde Servis Donanım Desteği ve Premium Telefon Desteği ile birlikte gelir. Bu servisler, donanımla ve yazılımla ilgili tüm sorunlarınızı ve sorularınızı kapsar. Bu desteğin süresini uzatabilir veya Kaza Sonucu Hasar Servisi dahil olmak üzere diğer servislerin bir paketini de ekleyerek onu özelleştirebilirsiniz5

 




 

Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum

Yorum Gönder

 
 
Copyright © 2014